Suntem liberi să fim idioți! Dar NU avem dreptul să ne omorâm copii!!

Există extrem de mulți  oameni care cred că tot ce cred ei este așa cum cred ei și tot ce se întâmplă în jur trebuie să se conformeze cu îngustimea minții lor.

Ei există peste tot, deși românii par a fi urmat în masă o academie pentru a se specializa în ignoranță și iresponsabilitate. Noroc că s-au împrăștiat prin lume și pe acolo pe unde locuiesc acum există legi și sisteme sociale care mai și funcționează pe bază de respect și egalitate. Și în acele țări trăiesc mulți părerologi, au dreptul la liberă exprimare și li se respectă toate drepturile, dar când vine vorba de lege și chestiuni de viață și de moarte, toată lumea le respectă și nu pun viața altora în pericol. Prin urmare și românii noștri se adaptează, de voie de nevoie.

Însă mai există și o „țară a tuturor posibilităților” unde fiecare face exact ce-l taie capul. Ați ghicit! Ea se numește România!

Iar atunci când sistemul e atât de putred și infect, atunci când trec zeci de ani fără ca cineva să fie capabil să facă ceva cu adevărat funcțional și demn de respectat, este extrem de greu să ceri omului de rând să nu depășească pe linie continuă, să nu frâneze în fața unui TIR, să nu arunce gunoaiele peste tot și oriunde, să nu creadă în microcipuri și 5G, să respecte drepturile și libertățile altora, dar mai ales să nu se creadă nefericit și să-și respecte propriul drept la viață!

După catastrofa de la Cernobîl autoritățile comuniste administrau populației pastile cu iod. Mulți le aruncau pentru că umbla zvonul că “vrea Ceaușescu să le micșoreze stomacul cu pastilele alea, ca să nu mai mănânce mult…”  

“Gura satului” și “Radio Șanț” sunt cele mai vechi și mai respectate instituții românești! Astăzi cu atât mai mult! E plin de Șoșoci și alți tâmpiți auriți care își dau cu părerea despre orice, care știu cum să răscolească ura și lehamitea oamenilor față de sistem, și mai les cum să-i mâie într-o luptă virtuală cu un dușman comun, orice chip imaginar ar avea el.

Și chiar dacă în România bună parte din acestă perioadă a pandemiei a fost gestionată aproape exemplar, în ultimele luni, conducerea țării a avut cu totul și cu totul alte preocupări, drept pentru care s-a ajuns în situația dramatică din acest moment. Pur și simplu avem cel mai mare procent de nevaccinați din lumea civilizată! Faptul că batalioane de indivizi decid să nu își respecte propriul drept la viață, refuzând vaccinarea, oricât de ignoranți și iresponsabili ar fi, rămâne un drept individual, liber și asumat. Însă în momentul în care această alegere duce la mii de decese, totul intră sub incidența penalului.

70% dintre români refuză să se vaccineze, în vreme ce 70% din restul lumii s-a vaccinat deja, cel puțin cu prima doză.

“Din totalul deceselor raportate în lume, 5% au fost în România, pe 28 septembrie. (conform Mediafax) Mortalitatea înregistrată în România era peste dublul Europei și de 6 ori mai mare decât în restul lumi! 11,5% din decesele Europei se înregistrează în România! Marea majoritate a acestor decese erau evitabile prin vaccinare și măsuri de protecție.                                                  Din 10 000 de persoane internate în spitale, 300 erau copii!”

Oamenii mor cu zile în România nevaccinată, în special bolnavii cronici, care nu mai au loc în spitale de numărul enorm de bolnavi Covid. Spitalele iau foc, presiunea pusă pe instalațiile de oxigen și ventilație fiind uriașă. Și avem primele decese de copii!

A refuza vaccinare este un drept liber asumat, dar a-ți trimite cu încăpățânare copiii la moarte, este și se numește CRIMĂ!

Da! Suntem liberi să fim idioți! Dar NU avem dreptul să ne omorâm copii!!                                                     30.09.21

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Materiale relaționate cu acest articol: