Părintele Gligore Vizoli – 50 de ani de slujire a aproapelui.

Pe părintele Gligore Vizoli îl cunoaște oricine în zona noastră (Comuna Voșlobeni, județul Harghita), atât român cât și maghiar, tocmai pentru că este, deja de 50 de ani, nu doar un preot foarte respectat, dar mai ales un OM care, slujind 42 de ani ca preot paroh al bisericii ortodoxe din Voșlobeni și, de încă 8 ani la biserica ortodoxă din Joseni, a știut mereu să aibă o vorbă bună pentru fiecare și a primit, îmbrățișat și mângâiat pe oricine i-a trecut pragul casei sau al bisericii.

„Un preot nu poate fi pensionar. Doar misionar!” ne spune părintele Gligore Vizoli în acest amplu material publicat de Formul AS.

Părintele a fost și este pentru mine personal și pentru toți cei care îl cunoaștem un frumos model de viață, de înțelepciune, de misiune și de credință! 

Întru mulți și binecuvântați ani părinte! Cu același suflet blând și inimă bună pentru fiecare! (foto credit – siteul oficial al Comunei Voșlobeni)                                                                                                                         02.10.21

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Materiale relaționate cu acest articol: