În România se moare cu zile și nimeni nu își asumă dezastrul umanitar!

 În România nu au mai murit niciodată atâția oameni de la al doilea război mondial încoace și nicăieri în lume nu a existat o situație similară și atât de gravă în toată pandemia! Dezastrul umanitar îl depășește deja pe cel din Lombardia de la începutul pandemiei!

Situația de urgență în care se află în acest moment țara este fără soluție deoarece nu s-a făcut ceea ce trebuia făcut la timp!

Guvernul nu e capabil să-și asume carantinarea iminentă a României și se joacă de-a v-aţi ascunselea. Peste 300 de oameni mor zilnic! 574 au murit doar azi – 19 octombrie 2021!!!! Au fost înregistrate aproape 19 000 de cazuri noi, 1.805 pacienți sunt internați la ATI, între care 36 de copii!!!

Toți idioții (persoane publice) care au lătrat toată vara împotriva vaccinării au dispărut ca rahatul în iarbă.

Și toți popii, pastorii și alți “iluminați” care au propovăduit de asemenea nevaccinarea, acum probabil se roagă să nu moară ei, pentru că restul populației moare cu zile, din vina lor!!!!! 

Iar Codul Penal pedepsește foarte clar împrăștierea minciunilor și a fabulațiilor care duc la „zădărnicirea combaterii bolilor“, în articolul 352.

Chiar dacă nu mai există oficial “Coaliția pentru Familie”, ea își atinge obiectivele! Mișcarea ultraortodoxă din România este mult mai puternică decât ne imaginăm. Și toate turmele ascultă de capul bisericii lor, indiferent de cult!

Dramatic! Preistoric! Incredibil! Dar real! În România ultimilor 30 de ani absolut toate comunitățile religioase s-au concentrat exclusiv pe construirea de biserici, temple, case de rugăciune și altele asemănătoare. De cele mai multe ori cu bani spălați de la stat, furați de politicieni sau provenind de la alte tipuri de hoți! De spitale nu a avut nimeni bani! Nici măcar furați!

Românii mor pe capete, abandonați de guvernanți și nimeni din toți cei care lătrau până mai deunăzi împotriva vaccinării nu pare a se simți vinovat în vreun fel! 

Acest material l-am publicat în urmă cu 2 ani. Din păcate este mai mult decât actual:

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Materiale relaționate cu acest articol: